27.6.05

Flikken in Doornzele

Zeg nog eens dat hier nooit wat gebeurt. Woensdag en donderdag is er hier op de Dries Rock voor Specials, en vandaag is de productieploeg van Flikken bij onze buur neergestreken voor opnames.

Het wordt in elk geval een scène met de Ludo en de Mark (alias Raymond en Pasmans), want die heb ik hier in hun volle glorie (d.w.z. met flikkenkostuum) zien rondlopen. Voor de rest hadden ze tentjes geplant in onze buur zijn tuin. Daarin zouden illegalen logeren die dan door Raymond en Pasmans gevonden worden (of zo, ik heb het ook maar van horen zeggen).

Nog een pittig detail: rond 18u liepen de opnames naar hun eind. Onze twee oudsten waren buiten aan het spelen en de oudste vond het de hoogste tijd voor een spelletje hamertje tik. Een mevrouw van de productieploeg is dan komen vragen of mijn zoontje alstublieft niet meer zou hameren.

Als je in de volgende reeks Flikken een scène ziet met Raymond en Pasmans, die illegalen uit hun tent lokken, en je hoort op de achtergrond een hamer, dan is dat onze Seppe. We kijken er al naar uit.