27.3.06

Persconferentie TMF Coolsweat Party Brugge

Onze laatstejaarsstudenten marketing hebben de volgende boodschap naar de pers gestuurd. Cool stuff...

Geachte mevrouw,
Geachte heer,


Wij, laatstejaarsstudenten marketing van het departement Simon Stevin van Howest, nodigen je graag uit op onze persconferentie ter aankondiging van de TMF Coolsweat Party te Brugge op 29 april in de Studio Hall. Wij zijn bijzonder verheugd dat we TMF en FFWD Events hebben kunnen overtuigen om met deze exclusieve event voor het eerst naar Brugge te komen. Als praktijkopdracht binnen onze cursus dienstenmarketing verzorgen wij voor dit event de marketingcommunicatie. Wij gaan er graag van uit dat deze Coolsweat Party op 29 april zo’n succes wordt dat Brugge – in samenwerking met met de opeenvolgende Brugse marketeers van Simon Stevin – een vaste stop wordt voor de TMF Coolsweat Party.

De persconferentie gaat door op vrijdag 31 maart om 16u in de conferentiezaal van ons departement, Rijselstraat 5, 8200 Brugge. Er is een ruime parking aan de school; een routeplan kunt u vinden op http://www.howest.be/ (departement Simon Stevin).
De aanwezigen krijgen een persmap met info, een Coolsweat-cd en een Coolsweat-
T-shirt.

Programma: 16u – 16.30u

- Introductie door het TMF Coolsweat marketing team van Simon Stevin;
- Mathias Kerckhof, FFWD Events, Coolsweat Party Brugge: bekendmaking van de optredende artiesten;
- Jürgen Van Praet, kabinetschef minister Landuyt, ex-student Marketing Simon Stevin: 20 jaar marketing te Simon Stevin;
- Riet Van Dale, departementshoofd Simon Stevin: Marketing mee met trends !

Om 16.30u wordt een fotomoment voorzien voor de fotografen; daarna kan nagepraat worden in een Coolsweat-sfeer met een drankje en hapje.

See you there !

Lies, Melissa, Katja, Dries, Grietje, Nathalie, Sofie, Leen, Galia,
the TMF Coolsweat marketing team in Brugge.

Voor alle bijkomende info: Linda Coopman, PR-verantwoordelijke departement Simon Stevin, 050/381277.