7.6.06

Claudia Schiepers is "de Topmanager"

In een al bij al nog redelijk spannende finale kende het VT4-programma De Topmanager gisteravond zijn ontknoping. De Limburgse Claudia Schiepers haalde het uiteindelijk van de Genkse God Koen Thewissen. Even, heel even, leek het erop alsof Rob Heyvaert nog eens de leukerd zou gaan uithangen door tegen zijn rechterhand Luc Philippi in te gaan. Toen bedacht hij dat hij dat al eerder eens had gedaan - toen het nog mocht. Nu ging het er een stuk ernstiger aan toe. Logisch ook, als je 200000 euro wil gaan spenderen aan een van de twee mensen voor je, en als iedereen behalve Carolien (tja...) en de vervanger van Winanda hadden gezegd dat hij/zij Claudia zou aanwerven. Heyvaert speelde terecht op veilig. In the end moeten de centen toch renderen.

En voor de liefhebbers: Winanda Nuyttens, la Nuyttens voor de vrienden, is intussen getrouwd en zwanger. Tijdens haar zwangerschapsverlof zal de opvolging trouwens verzekerd zijn. Claudia heeft al laten weten dat ze gerust de rol van Winanda wil spelen in een tweede reeks van de Topmanager. "Al zal Winanda opvolgen wel moeilijk zijn, " zo geeft ze toe. Moeilijk is een understatement. Onmogelijk is hier op zijn plaats.

Overigens vind ik dat de VRT op de hype moet springen en een docusoap maken. Het Leven Zoals Het Is: De Topmanager. Kunnen we blijven lachen met Stedler en Waldorf (ofte Rob en Luc).